| ឈ្មោះ | តម្រូវការអនាម័យចាំបាច់សម្រាប់ការនាំចេញសត្វរស់ |
| ការពិពណ៌នា | វិធានការនេះកំណត់ពីតម្រូវការអនាម័យសម្រាប់ការនាំចេញសត្វមានជីវិត ដែលមានលក្ខខណ្ឌដូចតទៅ៖ សុខភាពល្អ ត្រូវនាំមកពីតំបន់មិនប៉ះពាល់ជំងឺ ឬមិនត្រូវឆ្លងកាត់តំបន់ប៉ះពាល់សត្វ និងចាក់វ៉ាក់សាំងស្របតាមការកំណត់របស់ អាជ្ញាធរផលិតកម្មសត្វ និងបសុព្យាបាល។ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារអាយុជីវិតសត្វ ឬសុខភាព ដោយធ្វើនិយតកម្ម ត្រួតពិនិត្យ និងធ្វើការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ចលនាចូល និងពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមច្បាប់បសុពេទ្យ ស្តីពីការនាំចេញ ការនាំចូល ការដឹកជញ្ជូន និងការដឹកជញ្ជូន។ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 13/03/2003 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 9.4, 10, 15.1, 21, 23 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P69 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:18:22 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:18:22 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | SPS Measures |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
| លេខកូដ UN | 2320-Export technical measures, n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10213 | - សាច់ពពែ |
| 10214 | សាច់សត្វសេះ លា ឬសេះទេស លាទេស ស្រស់ ក្លាស្សេ ឬកក |
| 10215 | - ប្រភេទសត្វ គោ ក្របី ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10216 | - - អណ្ដាត |
| 10217 | - - ថ្លើម |
| 10218 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10219 | - ប្រភេទសត្វជ្រូក ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10220 | - - ថ្លើម |
| 10221 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10222 | - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |