ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់ការនាំចេញទាំងអស់នៃផលិតផលសត្វដែលមានឯកសារបញ្ជាក់អត្តសញ្ញាណប្រភពដើមនៃផលិតផលសត្វ |
ការពិពណ៌នា | រាល់ការនាំចេញទាំងអស់គួរតែរួមបញ្ចូលអត្តសញ្ញាណសត្វឬកំណត់អត្តសញ្ញាណ (ឯកសារ) សម្រាប់ការកំណត់អត្តសញ្ញាណផលិតផលដើមកំណើតសត្វ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្ស សត្វ, និង ដើម្បីពង្រឹងច្បាប់បសុសត្វចំពោះការនាំចេញ នាំចូល ឆ្លងកាត់និងដឹកជញ្ជូនសត្វនិងផលិតផលសត្វពីកន្លែងមួយទៅកន្លែងមួយទៀតនៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា |
Validity From | 18/05/2009 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា២(ក) |
Technical Code | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:56 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:56 |
Status | publish |
Measure Type | Export Measures |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10214 | សាច់សត្វសេះ លា ឬសេះទេស លាទេស ស្រស់ ក្លាស្សេ ឬកក |
10215 | - ប្រភេទសត្វ គោ ក្របី ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10216 | - - អណ្ដាត |
10217 | - - ថ្លើម |
10218 | - - ផ្សេងទៀត |
10219 | - ប្រភេទសត្វជ្រូក ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10220 | - - ថ្លើម |
10221 | - - ផ្សេងទៀត |
10222 | - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |