ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11025 | - - ម្សៅដំឡូងឈើ |
11026 | - - - ម្សៅមើម |
11027 | - - - ផ្សេងទៀត |
11028 | - អ៊ីនីលីន |
11053 | - នៃគ្រាប់សណ្ដែកសៀង |
11054 | - ផ្សេងទៀត |
11230 | - - ស្ថិតក្នុងការវេចខ្ចប់ដែលមានទម្ងន់សុទ្ធចាប់ពី ១០គ.ក្រ ឡើងទៅ |
11231 | - - ផ្សេងទៀត |
11232 | - -ខ្លាញ់ និងប្រេងដែលគេបំប្លែងជាអេស្ទែរឡើងវិញ និងភាគរបស់វា : - - - ពីសណ្ដែកសៀង |
11233 | - -ខ្លាញ់ និងប្រេងដែលគេបំប្លែងជាអេស្ទែរឡើងវិញ និងភាគរបស់វា : - - - នៃផ្លែដូងប្រេង មិនទាន់ចម្រាញ់ |