ឈ្មោះ តម្រូវការកាលបរិចេ្ឆទផុតកំណត់សម្រាប់​អាហារនាំចេញ
ការពិពណ៌នា ជនណាក៏ដោយដែលនាំចូល ឬនាំចេញផលិតផលអាហារ ត្រូវទទួលការអនុញ្ញាតពីនាយកដ្ឋានគយ ហើយនាយកដ្ឋានដ្ឋានគយនឹងផ្តល់នូវលិខិតបញ្ជាក់​កាលបរិច្ឆេទផុតកំណត់ ។
មតិយោបល់ ដើម្បីធានាថាកាលបរិចេ្ឆទផុតកំណត់ ត្រូវបានភ្ជាប់នឹងផលិតផលនាំចូល និងនាំចេញ ។
មានសុពលភាពចាប់ពី 01/01/1900
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស P9
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:17:14
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:17:14
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ TBT Measures
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ Prakas No. 335 Products Expiry Date
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11374 - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ស
11375 - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ផ្សេងទៀត
11376 - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - ផ្សេងទៀត
11377 - - មានជាតិឡាក់តូសទំងន់ ៩៩ % ឬលើស មានរូបរាងជា អានីត្រូសឡាក់តូស គិតនៅពេលស្ងួត ។
11378 - - ផ្សេងទៀត
11379 - ស្ករ និងស៊ីរ៉ូពីផ្លែ maple
11380 - - គ្លុយកូស
11381 - - ស៊ីរ៉ូគ្លុយកូស
11382 - គ្លុយកូស និងស៊ីរ៉ូពីគ្លុយកូស ដែលមានទម្ងន់ តិចជាង ២០ % ប៉ុន្តែតិចជាង ៥០%នៃហ្វ្រ៊ុចតូសនៅសភាពស្ងួត មិនរាប់បញ្ចូលទឹកស្ករ ។
11383 - ហ្វ្រុចតូសគីមីសុទ្ធ
Next Entries
Old Entries