ឈ្មោះ | តម្រូវការកាលបរិចេ្ឆទផុតកំណត់សម្រាប់អាហារនាំចេញ |
ការពិពណ៌នា | ជនណាក៏ដោយដែលនាំចូល ឬនាំចេញផលិតផលអាហារ ត្រូវទទួលការអនុញ្ញាតពីនាយកដ្ឋានគយ ហើយនាយកដ្ឋានដ្ឋានគយនឹងផ្តល់នូវលិខិតបញ្ជាក់កាលបរិច្ឆេទផុតកំណត់ ។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីធានាថាកាលបរិចេ្ឆទផុតកំណត់ ត្រូវបានភ្ជាប់នឹងផលិតផលនាំចូល និងនាំចេញ ។ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 01/01/1900 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:14 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:14 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | TBT Measures |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Prakas No. 335 Products Expiry Date |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11374 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ស |
11375 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ផ្សេងទៀត |
11376 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - ផ្សេងទៀត |
11377 | - - មានជាតិឡាក់តូសទំងន់ ៩៩ % ឬលើស មានរូបរាងជា អានីត្រូសឡាក់តូស គិតនៅពេលស្ងួត ។ |
11378 | - - ផ្សេងទៀត |
11379 | - ស្ករ និងស៊ីរ៉ូពីផ្លែ maple |
11380 | - - គ្លុយកូស |
11381 | - - ស៊ីរ៉ូគ្លុយកូស |
11382 | - គ្លុយកូស និងស៊ីរ៉ូពីគ្លុយកូស ដែលមានទម្ងន់ តិចជាង ២០ % ប៉ុន្តែតិចជាង ៥០%នៃហ្វ្រ៊ុចតូសនៅសភាពស្ងួត មិនរាប់បញ្ចូលទឹកស្ករ ។ |
11383 | - ហ្វ្រុចតូសគីមីសុទ្ធ |