| ឈ្មោះ | តម្រូវការកាលបរិចេ្ឆទផុតកំណត់សម្រាប់អាហារនាំចូល |
| ការពិពណ៌នា | ជនណាក៏ដោយដែលនាំចូល ឬនាំចេញផលិតផលអាហារ ត្រូវទទួលការអនុញ្ញាតពីនាយកដ្ឋានគយ ហើយនាយកដ្ឋានដ្ឋានគយនឹងផ្តល់នូវលិខិតបញ្ជាក់កាលបរិច្ឆេទផុតកំណត់ ។ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីធានាថាកាលបរិចេ្ឆទផុតកំណត់ ត្រូវបានភ្ជាប់នឹងផលិតផលនាំចូល និងនាំចេញ ។ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 01/01/1900 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B9 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:14 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:14 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | TBT Measures |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Prakas No. 335 Products Expiry Date |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11374 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ស |
| 11375 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - - ផ្សេងទៀត |
| 11376 | - - -ស្ករសុទ្ធ : - - - ផ្សេងទៀត |
| 11377 | - - មានជាតិឡាក់តូសទំងន់ ៩៩ % ឬលើស មានរូបរាងជា អានីត្រូសឡាក់តូស គិតនៅពេលស្ងួត ។ |
| 11378 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11379 | - ស្ករ និងស៊ីរ៉ូពីផ្លែ maple |
| 11380 | - - គ្លុយកូស |
| 11381 | - - ស៊ីរ៉ូគ្លុយកូស |
| 11382 | - គ្លុយកូស និងស៊ីរ៉ូពីគ្លុយកូស ដែលមានទម្ងន់ តិចជាង ២០ % ប៉ុន្តែតិចជាង ៥០%នៃហ្វ្រ៊ុចតូសនៅសភាពស្ងួត មិនរាប់បញ្ចូលទឹកស្ករ ។ |
| 11383 | - ហ្វ្រុចតូសគីមីសុទ្ធ |