ឈ្មោះ | តម្រូវការការចុះបញ្ជីសំរាប់ទំនិញដែលត្រូវបានរចនាជាពិសេស (ទំនិញដែលមានពន្ធថ្លៃ) |
ការពិពណ៌នា | អ្នកនាំចូលទំនិញដែលត្រូវបានរចនាជាពិសេសត្រូវគោរពតាមទម្រង់ការដែលចែងដោយនាយកពន្ធគយ, គមនាគមន៍, សារាចរ, ការផ្ទុក, ការគ្រប់គ្រង និងតម្រូវការផ្សេងទៀតដែលទាក់ទងនឹងទំនិញដែលត្រូវបានរចនាជាពិសេស។ នាយកពន្ធគយអាចកំនត់ និងកែសំរួលនីតិវិធីពន្ធគយដែលទាក់ទងនឹងគមនាគមន៍, ការផ្តល់, ការផ្ទុក, ការគ្រប់គ្រង និងតម្រូវការផ្សេងទៀតដែលទាក់ទងនឹងទំនិញដែលត្រូវបានរចនាជាពិសេសនៅពេលខ្លះ ដែលរួមទាំងតម្រូវការនៃលទ្ធភាពនៃក្រដាសបីទពន្ធគយ រឺត្រាដែលភ្ជាប់ ដែលត្រូវបានដឹកជញ្ជូនដោយយានជំនះដែលត្រូវបានអនុញ្ញាតិ ដែលត្រូវបានគ្រប់គ្រងដោយការចុះបញ្ជីពិសេស និង ទំនិញដែលបានភ្ជាប់មកនូវឯកសារគតិយុត្តិដែលពាក់ពាន់ ល ។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចូលទំនិញដែលត្រូវបានរចនាជាពិសេស (ទំនិញដែលមានពន្ធថ្លៃ) |
Validity From | 09/11/2008 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 6, 7 |
Technical Code | E119 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:05 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:05 |
Status | publish |
Measure Type | Authorization / permit requirements |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីនីតិវិធីនៃការគ្រប់គ្រងទំនិញកំណត់ពិសេស |
Un Code | 1060-Licensing for economic reasons n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |
10224 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10225 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10226 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10227 | - - - ស្លាប |
10228 | - - - ភ្លៅ |
10229 | - - - ថ្លើម |
10230 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10231 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10232 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |