ឈ្មោះ | តម្រូវការត្រួតពិនិត្យជាចាំបាច់មុនពេលនាំចេញនាំចូល ឆ្លងកាត់ និង ដឹកជញ្ជូនសម្រាប់សត្វនិងផលិតផលសត្វ |
ការពិពណ៌នា | សត្វនិងផលិតផលសត្វដែលនាំចេញ នាំចូល ឆ្លងកាត់ និងដឹកជញ្ជូននៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជាត្រូវតែស្នើសុំការត្រួតពិនិត្យពី DAHP និងគោរពតាមវិធានបសុពេទ្យដើម្បីទប់ស្កាត់ការរីករាលដាលនៃជំងឺឆ្លងពីសត្វពីសត្វ ពីសត្វ ទៅមនុស្ស ឬពីមនុស្សទៅសត្វ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្ស សត្វតាមរយៈនិយតករ និងការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ដែលចរាចរចូល ឬចេញពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមវិធានបសុពេទ្យនៅលើការនាំចេញ នាំចូល ការឆ្លងកាត់ និងការដឹកជញ្ជូន |
Validity From | 13/03/2003 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា2, 9, 10, 11, 15, 17, 21, 22, 23 |
Technical Code | A84, P61 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:56 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:56 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
Un Code | 0350-Inspection requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |
10224 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10225 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10226 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10227 | - - - ស្លាប |
10228 | - - - ភ្លៅ |
10229 | - - - ថ្លើម |
10230 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10231 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10232 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |