ឈ្មោះ តម្រូវការសម្រាប់អ្នកនាំចេញ នូវការចុះបញ្ជីទៅក្រសួងពាណិជ្ជកម្មដើម្បីទទួលបានប័ណ្ណបញ្ជាក់ដើមកំណើត
ការពិពណ៌នា ក្រុមហ៊ុន និងអ្នកនាំចេញទំនិញពីប្រទេសកម្ពុជាត្រូវតែមកចុះបញ្ជីដើម្បីមានសិទ្ធិគ្រប់គ្រាន់ក្នុងការនាំទំនិញចេញ នៅនាយកដ្ឋានបច្ចេកទេសនៃក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
មតិយោបល់ សម្រាប់ផ្តល់ឲ្យអ្នកនាំទំនិញចេញនូវផលប្រយោជន៍ជាអាទិភាពចំពោះតម្លៃពន្ធ
Validity From 23/05/2013
Validity To 28/11/2013
Reference ប្រការ 2, 4
Technical Code P9
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:07
Updated Date 2023-03-08 06:17:07
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកចុះបញ្ជី
Legal/Regulation ប្រកាសលេខ.១១២ ស្តីពីការកែសម្រួលនីតិវិធីចេញវិញ្ញាបនប័ត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមទំនិញ
Un Code 2350-Export measures n.e.s.
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10223 ​​​​- ផ្សេងទៀត កក
10224 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ
10225 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10226 ​​​- ​​​- សាច់​​កាប់ និង​សំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ
10227 ​​​- ​​​- ​​​- ស្លាប
10228 ​​​- ​​​- ​​​- ភ្លៅ
10229 ​​​- ​​​- ​​​- ថ្លើម
10230 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​​- ​​​- ​​​- ​​​- សាច់​ដែល​ត្រូវ​បាន​យក​ឆ្អឹង​ចេញ ឬ​ ជា​បំណែក
10231 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10232 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ
Next Entries
Old Entries