ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់អ្នកនាំចេញ នូវការចុះបញ្ជីទៅក្រសួងពាណិជ្ជកម្មដើម្បីទទួលបានប័ណ្ណបញ្ជាក់ដើមកំណើត |
ការពិពណ៌នា | ក្រុមហ៊ុន និងអ្នកនាំចេញទំនិញពីប្រទេសកម្ពុជាត្រូវតែមកចុះបញ្ជីដើម្បីមានសិទ្ធិគ្រប់គ្រាន់ក្នុងការនាំទំនិញចេញ នៅនាយកដ្ឋានបច្ចេកទេសនៃក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ផ្តល់ឲ្យអ្នកនាំទំនិញចេញនូវផលប្រយោជន៍ជាអាទិភាពចំពោះតម្លៃពន្ធ |
Validity From | 23/05/2013 |
Validity To | 28/11/2013 |
Reference | ប្រការ 2, 4 |
Technical Code | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកចុះបញ្ជី |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ.១១២ ស្តីពីការកែសម្រួលនីតិវិធីចេញវិញ្ញាបនប័ត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមទំនិញ |
Un Code | 2350-Export measures n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |
10224 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10225 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10226 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10227 | - - - ស្លាប |
10228 | - - - ភ្លៅ |
10229 | - - - ថ្លើម |
10230 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10231 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10232 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |