ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់ទំនិញនាំចេញដើម្បីឆ្លងកាត់ដែនដីពន្ធគយ |
ការពិពណ៌នា | តម្រូវការសម្រាប់ទំនិញនាំចេញដើម្បីឆ្លងកាត់ដែនដីពន្ធគយ |
មតិយោបល់ | ការពិនិត្យទំនិញនាំចូលក្នុងប្រទេសកម្ពុជា |
Validity From | 06/09/2010 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 1, 2, 8 |
Technical Code | C3 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:09 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:09 |
Status | publish |
Measure Type | Requirement to pass through specified port of customs |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៍អំពីទំនិញនាពេលចូលក្នុងដែនគយនៃព្រះរាជា ណាចក្រកម្ពុជា |
Un Code | 0780-Requirement to pass through specified port of customs |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |
10224 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10225 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10226 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10227 | - - - ស្លាប |
10228 | - - - ភ្លៅ |
10229 | - - - ថ្លើម |
10230 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10231 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10232 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |