| ឈ្មោះ | ការតម្រូវអោយមានគុណភាពសម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្មនិងសិប្បកម្ម |
| ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវភាពត្រឹមត្រូវក្នុងការបិទស្លាករោងចក្រ សហគ្រាស និងសិប្បកម្ម ផលិតករត្រូវតែចុះបញ្ជីផលិតផលរបស់ខ្លួនមុនពេលចូលទៅក្នុងទីផ្សារប្រទេសកម្ពុជា |
| មតិយោបល់ | ការការពារអតិថិជននិងទប់ស្កាត់ការហូរចូលផលិតផលក្លែងក្លាយទៅក្នុងពាណិជ្ជកម្មប្រទេសកម្ពុជា |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 31/01/2000 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B83 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:00 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:00 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | បទដ្ឋានបច្ចេកទេស |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីការចុះបញ្ជីផលិតឧស្សាហកម្ម |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10583 | - - ក្នុងសភាពរាវ |
| 10584 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10585 | - - ក្នុងសភាពរាវ |
| 10586 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10587 | - - ទឹកដោះគោរាវ |
| 10588 | - - ទឹកដោះគោបង្កក |
| 10589 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10590 | - - ក្នុងសភាពរាវ |
| 10591 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10592 | - - មិនមានបន្ថែមជាតិស្ករ ឬសារធាតុផ្តល់ជាតិផ្អែមផ្សេងទៀត ៖ - - - វេចខ្ចប់ក្នុងទម្ងន់ចាប់ពី ២០គីឡូក្រាមឡើងទៅ |