ចំណងជើង | Prakas No. 530 on Industrial Standard Of Cambodia CS 0051-2003 “Chili Sauce” |
ប្រភេទ | បទបញ្ជា |
ស្ថាប័នចេញឯកសារ | Ministry of Industry and Handicraftក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃដាក់ចេញ | 20/07/2005 |
ឈ្មោះ | ប្រភេទ | ទីភ្នាក់ងារ | ការពិពណ៌នា | មតិយោបល់ | ច្បាប់ | សុពលភាព |
---|---|---|---|---|---|---|
ការតម្រូវអោយមានបិទស្លាកសម្រាប់ទឹកម្ទេស | Labeling Requirement | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម | ទឹកម្ទេសបានផលិតឬនាំចូលសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវអនុលោមទៅតាមស្តង់ដាររឧស្សាហកម្មនៃប្រទេសកម្ពុជា CS 0051-2003 | ដើម្បីការពារសុខភាពនិងសុវត្ថិភាពមនុស្សពីហានិភ័យនៅក្នុងផលិតផលម្ហូបអាហារ | Prakas No. 530 on Industrial Standard Of Cambodia CS 0051-2003 “Chili Sauce” | 20/07/2005 |