ឈ្មោះ | ការតម្រូវអោយមានបិទស្លាកសម្រាប់ទឹកម្ទេស |
ការពិពណ៌នា | ទឹកម្ទេសបានផលិតឬនាំចូលសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវអនុលោមទៅតាមស្តង់ដាររឧស្សាហកម្មនៃប្រទេសកម្ពុជា CS 0051-2003 |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារសុខភាពនិងសុវត្ថិភាពមនុស្សពីហានិភ័យនៅក្នុងផលិតផលម្ហូបអាហារ |
Validity From | 20/07/2005 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | A31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Prakas No. 530 on Industrial Standard Of Cambodia CS 0051-2003 “Chili Sauce” |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11572 | - - ទឹកម្ទេស |