ឈ្មោះ | តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម |
ការពិពណ៌នា | សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ |
Validity From | 07/08/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 17 |
Technical Code | P61 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Updated Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម |
Un Code | 2300-Inspection requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11384 | - - ហ្វ្រុចតូស |
11385 | - - ស៊ីរូហ្វ្រុចតូស |
11386 | - -ម៉ាលតូស និងស៊ីរ៉ូម៉ាលតូស : - - -ម៉ាលតូសគីមីសុទ្ធ |
11387 | - -ម៉ាលតូស និងស៊ីរ៉ូម៉ាលតូស : - - - ផ្សេងទៀត |
11388 | - - ទឹកឃ្មុំកែច្នៃ ទោះបីជាលាយឬមិនលាយជាមួយទឹកឃ្មុំធម្មជាតិ |
11389 | - - ស្ករដែលមានលាយសារធាតុផ្សេងឬលាយពណ៌ (មិនរាប់បញ្ចូល មាល់តូស) |
11390 | - - ស្ករតាំងម៉ែ |
11391 | --ផ្សេងទៀត: - - -ស៊ីរ៉ូ |
11392 | --ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត |
11393 | - - មានបន្ថែមរសជាតិ ឬពណ៌ |