ឈ្មោះ តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម
ការពិពណ៌នា សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។
មតិយោបល់ ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ
មានសុពលភាពចាប់ពី 07/08/2007
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង ប្រការ 17
លេខកូដបច្ចេកទេស P61
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:18:24
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:18:24
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ អធិការកិច្ច
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម
លេខកូដ UN 2300-Inspection requirement
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11294 -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
11295 - ផ្សេងទៀត
11296 - - មានជាតិសាច់ជ្រូក ក្នុងប្រអប់បិទជិត
11297 - - ផ្សេងទៀត
11298 - នៃថ្លើមរបស់សត្វ
11299 - - -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
11300 - - - ផ្សេងទៀត: - - - -សាច់សុទ្ធ ឬសាច់ពន្លាត់ឆ្អឹង​ដោយ​វិធី​មេ​កានិច
11301 - - - ផ្សេងទៀត: - - - - ផ្សេងទៀត
11302 - - - ការីមាន់ ក្នុងប្រអប់បិទជិត
11303 - - - ផ្សេងទៀត
Next Entries