ឈ្មោះ | តម្រូវការឲ្យមាននិមិត្តសញ្ញាសញ្ញាស្តង់ដារកម្ពុជានៅលើផលិតផលនាំចូល |
ការពិពណ៌នា | ផលិតផលនាំចូលដែលចរាចរនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជាចាំបាច់ត្រូវមាននិមិត្តសញ្ញាស្តង់ដារកម្ពុជានៅលើស្លាកសញ្ញាជាមួយនឹងសេចក្តីណែនាំលម្អិតដែលមានចែងក្នុងប្រកាស |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ជាព័ត៌មានសម្រាប់អតិថិជន |
Validity From | 02/11/2014 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:21 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:21 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីអំពីសញ្ញាសំគាល់ស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10233 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10234 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10235 | - - - ថ្លើម |
10236 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានដកយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10237 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10238 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |
10239 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10240 | - - ថ្លើមសំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10241 | - - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10242 | - - ផ្សេងទៀត កក |