ឈ្មោះ តម្រូវការឲ្យមាននិមិត្តសញ្ញាសញ្ញាស្តង់ដារកម្ពុជានៅលើផលិតផលនាំចូល
ការពិពណ៌នា ផលិតផលនាំចូលដែលចរាចរនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជាចាំបាច់ត្រូវមាននិមិត្តសញ្ញាស្តង់ដារកម្ពុជានៅលើស្លាកសញ្ញាជាមួយនឹងសេចក្តីណែនាំលម្អិតដែលមានចែងក្នុងប្រកាស
មតិយោបល់ សម្រាប់ជាព័ត៌មានសម្រាប់អតិថិជន
Validity From 02/11/2014
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:21
Updated Date 2023-03-08 06:17:21
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីអំពីសញ្ញាសំគាល់ស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10223 ​​​​- ផ្សេងទៀត កក
10224 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ
10225 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10226 ​​​- ​​​- សាច់​​កាប់ និង​សំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ
10227 ​​​- ​​​- ​​​- ស្លាប
10228 ​​​- ​​​- ​​​- ភ្លៅ
10229 ​​​- ​​​- ​​​- ថ្លើម
10230 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​​- ​​​- ​​​- ​​​- សាច់​ដែល​ត្រូវ​បាន​យក​ឆ្អឹង​ចេញ ឬ​ ជា​បំណែក
10231 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10232 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ
Next Entries
Old Entries