ឈ្មោះ តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ
ការពិពណ៌នា មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
មតិយោបល់ ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៨(៣)
Technical Code A33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10754 ​​​​- ​​​​- ផ្លែ Capers ៖ ​​​​- ​​​​- ​​​​- ផ្សេងទៀត
10755 ​​​​​- ​​​​- ខ្ទឹម​បារាំង រក្សា​ទុក​ឲ្យ​បាន​យូរ​ដោយ​ឧស្ម័ន​ស៊ុលហ្វួរ​ឌីអុកស៊ីដ
10756 ​​​​​- ​​​​- ខ្ទឹម​បារាំង រក្សា​ទុក​ឲ្យ​បាន​យូរ​ដោយ​វិធីផ្សេង​ពី​ការ​ប្រើ​ឧស្ម័ន​ស៊ុលហ្វួរ​ឌីអុកស៊ីដ
10757 ​​​​- ​​​​- ផ្សេងទៀត រក្សាទុកដោយឧស្ម័នស៊ុលហ្វួរឌីអុកស៊ីត
10758 ​​​​- ​​​​- ផ្សេងទៀត
10759 ​​​​- ខ្ទឹមបារាំង
10760 ​​​​- ​​​​- ផ្សិតរាងឆ័ត្រនៃប្រភេទ Agaricus
10761 ​​​​- ​​​​- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (Auricularia spp.)
10762 ​​​​​- ​​​​- ផ្សិត​ឈើ (Tremella spp.)
10763 ​​​​- ​​​​- ​​​​- ផ្សិត trufflesដុះក្នុងដី
Next Entries
Old Entries