ឈ្មោះ | តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ |
ការពិពណ៌នា | មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
Validity From | 13/03/2003 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា៨(៣) |
Technical Code | A33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Status | publish |
Measure Type | Packaging Requirement |
Legal/Regulation | អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10744 | - - ផ្សេងទៀត |
10745 | - - រក្សាទុកដោយដោយឧស្ម័នស៊ុលហ្វួរ ឌីអុកស៊ីដ |
10746 | - - ផ្សេងទៀត |
10747 | - - - រក្សាទុកដោយដោយឧស្ម័នស៊ុលហ្វួរ ឌីអុកស៊ីដ |
10748 | - - - ផ្សេងទៀត |
10749 | - - - រក្សាទុកដោយដោយឧស្ម័នស៊ុលហ្វួរ ឌីអុកស៊ីដ |
10750 | - - - ផ្សេងទៀត |
10751 | - - ពោតផ្អែម |
10752 | - - ម្ទេស (ផ្លែនៃប្រភេទ Capsicum) |
10753 | - - ផ្លែ Capers ៖ - - - រក្សាទុកឲ្យបានយូរដោយឧស្ម័នស៊ុលហ្វួរឌីអុកស៊ីដ |