ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណអាជីវកម្ម សម្រាប់អ្នកនាំចូល និអ្នកនាំចេញបសុសត្វ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកនាំចូល និងអ្នកនាំចេញបសុសត្វត្រូវតែចុះបញ្ជីជាមួយក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ ហើយទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណអាជីវកម្ម។ អាជ្ញាប័ណ្ណអាជីវកម្មនេះត្រូវតែបង្ហាញរួមគ្នាជាមួយនឹងឯកសារផ្សេងទៀតរាល់ពេលដែលពាណិជ្ជករអនុវត្តសម្រាប់ត្រួតពិនិត្យបសុសត្វ ឬផលិតផលដើមពីសត្វ។ |
មតិយោបល់ | ក្នុងគោលបំណងដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ព័ត៌មានបញ្ជាក់អត្តសញ្ញាណរបស់ពាណិជ្ជករ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 18/05/2009 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | មាត្រា២(ក)(ខ) |
លេខកូដបច្ចេកទេស | A15, P69 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:54 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:54 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | តម្រូវការផ្នែកចុះបញ្ជី |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10234 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10235 | - - - ថ្លើម |
10236 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានដកយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10237 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10238 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |
10239 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10240 | - - ថ្លើមសំបូរខ្លាញ់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10241 | - - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10242 | - - ផ្សេងទៀត កក |
10243 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |