| ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណអាជីវកម្ម សម្រាប់អ្នកនាំចូល និអ្នកនាំចេញបសុសត្វ |
| ការពិពណ៌នា | អ្នកនាំចូល និងអ្នកនាំចេញបសុសត្វត្រូវតែចុះបញ្ជីជាមួយក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ ហើយទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណអាជីវកម្ម។ អាជ្ញាប័ណ្ណអាជីវកម្មនេះត្រូវតែបង្ហាញរួមគ្នាជាមួយនឹងឯកសារផ្សេងទៀតរាល់ពេលដែលពាណិជ្ជករអនុវត្តសម្រាប់ត្រួតពិនិត្យបសុសត្វ ឬផលិតផលដើមពីសត្វ។ |
| មតិយោបល់ | ក្នុងគោលបំណងដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ព័ត៌មានបញ្ជាក់អត្តសញ្ញាណរបស់ពាណិជ្ជករ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 18/05/2009 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា២(ក)(ខ) |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | A15, P69 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:54 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:54 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | តម្រូវការផ្នែកចុះបញ្ជី |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10224 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
| 10225 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
| 10226 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10227 | - - - ស្លាប |
| 10228 | - - - ភ្លៅ |
| 10229 | - - - ថ្លើម |
| 10230 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
| 10231 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
| 10232 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |
| 10233 | - - សាច់ទាំងមូល កក |