ឈ្មោះ តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B859
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11265 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែលមាន​ភាគ​ច្រើន​ជា​​ប្រេងបាន​ពី​​សាច់​ខាង​ក្រៅ​គ្រាប់​នៃផ្លែ​​ដូងប្រេង​ផ្សេង​ទៀង ក្នុង​ការ​វេចខ្ចប់​ដែល​មាន​ទម្ងន់​សុទ្ធ​តិចជាង​ ២០គ.ក្រ
11266 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងពពួកត្នោតភាគច្រើនចំរាញ់រួច ដាក់ពណ៌ឱ្យស និងបំបាត់ក្លិន
11267 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែល​មានភាគច្រើន​ជា​​ប្រេង​បាន​ពី​សាច់​ក្នុង​គ្រាប់​ផ្លែ​ដូង​ប្រេង​
11268 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែល​មានភាគច្រើន​ជា​​ប្រេងអូលេអ៊ីន​​បាន​ពី​សាច់​ក្នុង​គ្រាប់​ផ្លែ​ដូង​ប្រេង​
11269 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : ​- - - - ដែល​មាន​ភាគច្រើន​ជា​ប្រេង​សណ្តែក​សៀង
11270 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងអ៊ីលីភីណាត់ភាគច្រើន
11271 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ផ្សេងទៀត
11272 - - ផ្សេងទៀត
11273 -ខ្លាញ់ និងប្រេងសត្វឬរុក្ខជាតិ និងភាគរបស់វា ដែលគេដាំពុះ ដាក់ឲ្យរងអុកស៊ីតកម្ម បង្ហួតជាតិទឹក លាយជាមួយសារធាតុស៊ុលផួរ ផ្លុំ ផ្សំចូលគ្នាជាច្រើនសារធាតុដោយកម្តៅក្នុងសុញ្ញាកាស ឬក្នុងឧស្ម័នអសកម្ម ឬត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរតាមបែបគីមីផ្សេងទៀត លើកលែងចេញនូវផលិតផលនៅក្នុងទីត
11274 -ខ្លាញ់ និងប្រេងសត្វឬរុក្ខជាតិ និងភាគរបស់វា ដែលគេដាំពុះ ដាក់ឲ្យរងអុកស៊ីតកម្ម បង្ហួតជាតិទឹក លាយជាមួយសារធាតុស៊ុលផួរ ផ្លុំ ផ្សំចូលគ្នាជាច្រើនសារធាតុដោយកម្តៅក្នុងសុញ្ញាកាស ឬក្នុងឧស្ម័នអសកម្ម ឬត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរតាមបែបគីមីផ្សេងទៀត លើកលែងចេញនូវផលិតផលនៅក្នុងទីត
Next Entries
Old Entries