ឈ្មោះ | តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B859 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11265 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងបានពីសាច់ខាងក្រៅគ្រាប់នៃផ្លែដូងប្រេងផ្សេងទៀង ក្នុងការវេចខ្ចប់ដែលមានទម្ងន់សុទ្ធតិចជាង ២០គ.ក្រ |
11266 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងពពួកត្នោតភាគច្រើនចំរាញ់រួច ដាក់ពណ៌ឱ្យស និងបំបាត់ក្លិន |
11267 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងបានពីសាច់ក្នុងគ្រាប់ផ្លែដូងប្រេង |
11268 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងអូលេអ៊ីនបានពីសាច់ក្នុងគ្រាប់ផ្លែដូងប្រេង |
11269 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានភាគច្រើនជាប្រេងសណ្តែកសៀង |
11270 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងអ៊ីលីភីណាត់ភាគច្រើន |
11271 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ផ្សេងទៀត |
11272 | - - ផ្សេងទៀត |
11273 | -ខ្លាញ់ និងប្រេងសត្វឬរុក្ខជាតិ និងភាគរបស់វា ដែលគេដាំពុះ ដាក់ឲ្យរងអុកស៊ីតកម្ម បង្ហួតជាតិទឹក លាយជាមួយសារធាតុស៊ុលផួរ ផ្លុំ ផ្សំចូលគ្នាជាច្រើនសារធាតុដោយកម្តៅក្នុងសុញ្ញាកាស ឬក្នុងឧស្ម័នអសកម្ម ឬត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរតាមបែបគីមីផ្សេងទៀត លើកលែងចេញនូវផលិតផលនៅក្នុងទីត |
11274 | -ខ្លាញ់ និងប្រេងសត្វឬរុក្ខជាតិ និងភាគរបស់វា ដែលគេដាំពុះ ដាក់ឲ្យរងអុកស៊ីតកម្ម បង្ហួតជាតិទឹក លាយជាមួយសារធាតុស៊ុលផួរ ផ្លុំ ផ្សំចូលគ្នាជាច្រើនសារធាតុដោយកម្តៅក្នុងសុញ្ញាកាស ឬក្នុងឧស្ម័នអសកម្ម ឬត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរតាមបែបគីមីផ្សេងទៀត លើកលែងចេញនូវផលិតផលនៅក្នុងទីត |