ឈ្មោះ តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B859
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11255 - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត
11256 - ម៉ាការីន ដោយមិនយក ម៉ាការីនរាវ
11257 - - ប៊រ័សិប្បនិម្មិត
11258 - - ម៉ាការីនរាវ
11259 ​- - នៃ​ប្រភេទ​ដែល​ប្រើ​សម្រាប់​លាប​លើ​ពុម្ព
11260 - -ខ្លាញ់ជ្រូក​សិប្ប​និម្មិត្ត​ ប៊ឺរ : - - - ប៊រ័
11261 - -ខ្លាញ់ជ្រូក​សិប្ប​និម្មិត្ត​ ប៊ឺរ : - - - ខ្ល្លាញ់សិប្បនិមិត្ដ
11262 - -ល្បាយ ឬផលិតផល​ផ្សេង​ទៀត ធ្វើពី​ខ្លាញ់ ឬប្រេង​រុក្ខជាតិ ឬពី​ភាគ​របស់​វា : - - - ការរៀបចំបញ្ចូលគ្នាជាលក្ខណៈរឹង
11263 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងសណ្ដែកដីភាគច្រើន
11264 - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងត្នោតភាគច្រើន
Next Entries
Old Entries