ឈ្មោះ | តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B859 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11255 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត |
11256 | - ម៉ាការីន ដោយមិនយក ម៉ាការីនរាវ |
11257 | - - ប៊រ័សិប្បនិម្មិត |
11258 | - - ម៉ាការីនរាវ |
11259 | - - នៃប្រភេទដែលប្រើសម្រាប់លាបលើពុម្ព |
11260 | - -ខ្លាញ់ជ្រូកសិប្បនិម្មិត្ត ប៊ឺរ : - - - ប៊រ័ |
11261 | - -ខ្លាញ់ជ្រូកសិប្បនិម្មិត្ត ប៊ឺរ : - - - ខ្ល្លាញ់សិប្បនិមិត្ដ |
11262 | - -ល្បាយ ឬផលិតផលផ្សេងទៀត ធ្វើពីខ្លាញ់ ឬប្រេងរុក្ខជាតិ ឬពីភាគរបស់វា : - - - ការរៀបចំបញ្ចូលគ្នាជាលក្ខណៈរឹង |
11263 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងសណ្ដែកដីភាគច្រើន |
11264 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងត្នោតភាគច្រើន |