| ឈ្មោះ | តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
| ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
| មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B859 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11255 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត |
| 11256 | - ម៉ាការីន ដោយមិនយក ម៉ាការីនរាវ |
| 11257 | - - ប៊រ័សិប្បនិម្មិត |
| 11258 | - - ម៉ាការីនរាវ |
| 11259 | - - នៃប្រភេទដែលប្រើសម្រាប់លាបលើពុម្ព |
| 11260 | - -ខ្លាញ់ជ្រូកសិប្បនិម្មិត្ត ប៊ឺរ : - - - ប៊រ័ |
| 11261 | - -ខ្លាញ់ជ្រូកសិប្បនិម្មិត្ត ប៊ឺរ : - - - ខ្ល្លាញ់សិប្បនិមិត្ដ |
| 11262 | - -ល្បាយ ឬផលិតផលផ្សេងទៀត ធ្វើពីខ្លាញ់ ឬប្រេងរុក្ខជាតិ ឬពីភាគរបស់វា : - - - ការរៀបចំបញ្ចូលគ្នាជាលក្ខណៈរឹង |
| 11263 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងសណ្ដែកដីភាគច្រើន |
| 11264 | - - -ល្បាយ ឬផលិតផលរាវ : - - - - ដែលមានប្រេងត្នោតភាគច្រើន |