ឈ្មោះ | តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B859 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11245 | - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត លាយជាមួយសារធាតុអ៊ីយ៉ូឌីនមិនលើសពី ៤៨ : - - -នៅមិនទាន់ចម្រាញ់ |
11246 | - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត លាយជាមួយសារធាតុអ៊ីយ៉ូឌីនមិនលើសពី ៤៨ : - - -ចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និងបំបាត់ក្លិនរួច (RBD) |
11247 | - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត លាយជាមួយសារធាតុអ៊ីយ៉ូឌីនមិនលើសពី ៤៨ : - - - ផ្សេងទៀត |
11248 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ពីគ្រាប់ធ្មៃ |
11249 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ពីអូលីវ |
11250 | - - ផ្សេងទៀត: - - -ពីសណ្តែកសៀង |
11251 | - - ផ្សេងទៀត: - - -ប្រេងល្ហុងខ្ញែរដែលមានលាយជាមួយអ៊ីដ្រូហ្សែនរួច (ដុំប្រេងកកពណ៌សខៀវ) |
11252 | - - ផ្សេងទៀត: - - -ស្ទៀរីនផ្លែត្នោតដែលចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និងបំបាត់ក្លិនរួច (RBD) |
11253 | - - ផ្សេងទៀត: - - -ប្រេងអូលីន ឬស្ទៀរីនផ្លែត្នោតដែលលាយចូលជាមួយអ៊ីដ្រូហ្សែន ចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និងបំបាត់ក្លិនរួច (RBD) |
11254 | - - ផ្សេងទៀត: - - -ផ្សេងទៀត ធ្វើពីសណ្តែកដី ប្រេងត្នោត ឬដូង |