ឈ្មោះ តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
Validity From 28/12/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B859
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:16:55
Updated Date 2023-03-08 06:16:55
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11245 - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត​ លាយ​ជា​មួយ​​សារ​ធាតុ​អ៊ី​យ៉ូ​ឌីន​​មិនលើស​ពី ៤៨ : - - -នៅមិនទាន់ចម្រាញ់
11246 - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត​ លាយ​ជា​មួយ​​សារ​ធាតុ​អ៊ី​យ៉ូ​ឌីន​​មិនលើស​ពី ៤៨ : - - -ចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និង​បំបាត់​ក្លិន​រួច (RBD)
11247 - -ផ្សេងទៀត ស្ទៀរីនត្នោត​ លាយ​ជា​មួយ​​សារ​ធាតុ​អ៊ី​យ៉ូ​ឌីន​​មិនលើស​ពី ៤៨ : - - - ផ្សេងទៀត
11248 - - ផ្សេងទៀត: - - - ពីគ្រាប់ធ្មៃ
11249 - - ផ្សេងទៀត: - - - ពីអូលីវ
11250 - - ផ្សេងទៀត: - - -ពី​សណ្តែកសៀង
11251 - - ផ្សេងទៀត: - - -ប្រេង​ល្ហុងខ្ញែរ​ដែល​មាន​​លាយ​​ជា​មួយ​​អ៊ីដ្រូហ្សែន​រួច (ដុំប្រេងកកពណ៌សខៀវ)
11252 - - ផ្សេងទៀត: - - -ស្ទៀរីន​ផ្លែ​ត្នោត​ដែល​ចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និង​បំបាត់​ក្លិន​រួច (RBD)
11253 - - ផ្សេងទៀត: - - -ប្រេងអូលីន ឬស្ទៀរីន​ផ្លែ​ត្នោត​ដែលលាយចូលជាមួយអ៊ីដ្រូហ្សែន ​ចម្រាញ់ ធ្វើឲ្យពណ៌ថ្លា និង​បំបាត់​ក្លិន​រួច (RBD)
11254 - - ផ្សេងទៀត: - - -ផ្សេងទៀត​ ធ្វើពី​សណ្តែក​ដី​ ប្រេងត្នោត ឬដូង
Next Entries
Old Entries