ឈ្មោះ តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B859
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11235 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : - - - ពីដូង
11236 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : - - - ពីប្រេងត្នោត
11237 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : ​- - - នៃ​សាច់​ក្នុង​លាលាដ៏​ផ្លែ​ដូង​ប្រេង ដែល​បាន​ចម្រាញ់​ហើយ ធ្វើ​ឲ្យស និង​បំបាត់​ក្លិន (RBD)
11238 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : - - - ពីគ្រាប់ធ្មៃ
11239 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : - - - ពីអូលីវ
11240 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : - - - ផ្សេងទៀត
11241 - -បន្ទះខ្លាញ់​ស្តើងដែលរលាយចូលគ្នាជា​មួយ​អ៊ីដ្រូហ្សែន​ : ​- - - នៃ​សណ្តែក​ដី សណ្តែកសៀង ផ្លែ​ដូង​ប្រេង សាច់​ដូង​ប្រេង ឬ សាច់​ដូងខ្ទិះ
11242 - -បន្ទះខ្លាញ់​ស្តើងដែលរលាយចូលគ្នាជា​មួយ​អ៊ីដ្រូហ្សែន​ : - - - ពីគ្រាប់ធ្មៃ
11243 - -បន្ទះខ្លាញ់​ស្តើងដែលរលាយចូលគ្នាជា​មួយ​អ៊ីដ្រូហ្សែន​ : - - - ពីអូលីវ
11244 - -បន្ទះខ្លាញ់​ស្តើងដែលរលាយចូលគ្នាជា​មួយ​អ៊ីដ្រូហ្សែន​ : - - - ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries