ឈ្មោះ តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B859
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11026 - - - ម្សៅមើម
11027 - - - ផ្សេងទៀត
11028 - អ៊ីនីលីន
11053 ​​​- នៃគ្រាប់សណ្ដែកសៀង
11054 ​​​- ផ្សេងទៀត
11230 ​- - ស្ថិត​ក្នុង​ការ​វេចខ្ចប់​ដែល​មាន​ទម្ងន់​សុទ្ធ​ចាប់​ពី ១០គ.ក្រ ឡើង​ទៅ
11231 - - ផ្សេងទៀត
11232 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : - - - ពីសណ្ដែកសៀង
11233 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : ​- - - នៃ​ផ្លែ​​ដូង​ប្រេង មិន​ទាន់​ចម្រាញ់
11234 - -ខ្លាញ់ និងប្រេង​ដែល​គេ​បំប្លែងជា​អេ​ស្ទែរ​ឡើង​វិញ​ និង​ភាគ​របស់​វា​ : ​- - - នៃ​ផ្លែ​​ដូង​ប្រេង ក្រៅ​ពី​ស្ថានភាព​មិន​ទាន់​ចម្រាញ់
Next Entries
Old Entries