ឈ្មោះ តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម
ការពិពណ៌នា សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។
មតិយោបល់ ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ
Validity From 07/08/2007
Validity To 31/12/9999
Reference ប្រការ 17
Technical Code P61
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:18:24
Updated Date 2023-03-08 06:18:24
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម
Un Code 2300-Inspection requirement
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11414 - - - ផ្សេងទៀត
11415 ​​ - - សារជាតិ​ផ្អែម​មាន​ជាតិ​​សូកូឡា ជា គ្រាប់ ឬគ្រាប់សំរាប់បៀម
11416 - -អាហារកែច្នៃពីម្សៅម៉ដ្ឋ ម្សៅគ្រើម ម្សៅអាមីដុង ឬម្សៅម៉ាលត៍ ដែលមានទម្ងន់កាកាវ៤០% ឬលើសពីនេះ តែតិចជាង ៥០%
11417 - -អាហារកែច្នៃនៃទំនិញក្នុងទីតាំង០៤.០១ ដល់ ០៤.០៤​ ដែលមានកាកាវទម្ងន់៥% ឬលើសពីនេះ តែតិចជាង១០% រៀបចំជាពិសេស​សម្រាប់​កូនក្មេង មិនមែនសម្រាប់ដាក់លក់​រាយឡើយ
11418 - - ផ្សេងទៀត
11419 - - សារធាតុចម្រាញ់ពីមាលត៍
11420 - -នៃទំនិញក្នុងទីតាំង០៤.០១ ដល់០៤.០៤
11421 - - ពីម្ស៉ៅសណ្ដែកសៀង
11422 - - ផ្សេងទៀត: - - -អាហារដែលជាឱសថ
11423 - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries