ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11284 | -ល្បាយឬផលិតផលប្រេងឬខ្លាញ់សត្វឬរុក្ខជាតិ ឫភាគនៃប្រេងឬខ្លាញ់ ផ្សេងៗដែលមិនអាចបរិភោគបាន : - -ធ្វើពីគ្រាប់កប្បាស |
11285 | -ល្បាយឬផលិតផលប្រេងឬខ្លាញ់សត្វឬរុក្ខជាតិ ឫភាគនៃប្រេងឬខ្លាញ់ ផ្សេងៗដែលមិនអាចបរិភោគបាន : - - ផ្សេងទៀត |
11286 | - សារធាតុផ្សំំមិនអាចបរិភោគបាននិងភាគរបស់វា ដែលរៀបចំពីខ្លាញ់ ឬប្រេងនៃសត្វ និងរុក្ខជាតិ |
11294 | -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11295 | - ផ្សេងទៀត |
11296 | - - មានជាតិសាច់ជ្រូក ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11297 | - - ផ្សេងទៀត |
11298 | - នៃថ្លើមរបស់សត្វ |
11299 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11300 | - - - ផ្សេងទៀត: - - - -សាច់សុទ្ធ ឬសាច់ពន្លាត់ឆ្អឹងដោយវិធីមេកានិច |