ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 23/06/2007 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:08 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:08 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Labeling Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Law on Standards of Cambodia |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11301 | - - - ផ្សេងទៀត: - - - - ផ្សេងទៀត |
11302 | - - - ការីមាន់ ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11303 | - - - ផ្សេងទៀត |
11304 | - - ផ្សេងទៀត |
11305 | - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11306 | - - - ផ្សេងទៀត |
11307 | - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11308 | - - - ផ្សេងទៀត |
11309 | - - - សាច់កំប៉ុងឆ្អិន : - - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11310 | - - - សាច់កំប៉ុងឆ្អិន : - - - - ផ្សេងទៀត |