ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Packaging Requirement
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
10593 ​​- ​​- មិន​មានបន្ថែម​​ជាតិ​ស្ករ​ ឬ​សារធាតុ​ផ្តល់​ជាតិ​ផ្អែម​ផ្សេង​ទៀត ៖ ​​- ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10594 ​​- ​​- ផ្សេង​ទៀត ៖ ​​- ​​- ​​- វេចខ្ចប់​​ក្នុង​ទម្ងន់​​ចាប់​ពី ២០គីឡូក្រាម​ឡើង​ទៅ
10595 ​​- ​​- ផ្សេង​ទៀត ៖ ​​- ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10596 ​​- ​​- ​​- ក្នុងកញ្ចប់មានទម្ងន់សរុបចាប់ពី២០គក្រ ឡើងទៅ
10597 ​​- ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10598 ​​- ​​- ​​- ក្នុងកញ្ចប់មានទម្ងន់សរុបចាប់ពី២០គក្រ ឡើងទៅ
10599 ​​- ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10600 - ​​- មិនមានបន្ថែមស្ករ ឬជាតិផ្អែមផ្សេងទៀត
10601 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10602 ​​- ​​- ក្នុង​សភាព​រាវ ទោះ​ជា​បាន​ ឬ​មិន​បាន​បង្ខាប់​ក៏ដោយ
Next Entries
Old Entries