ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
Validity From | 28/12/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Status | publish |
Measure Type | Packaging Requirement |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10593 | - - មិនមានបន្ថែមជាតិស្ករ ឬសារធាតុផ្តល់ជាតិផ្អែមផ្សេងទៀត ៖ - - - ផ្សេងទៀត |
10594 | - - ផ្សេងទៀត ៖ - - - វេចខ្ចប់ក្នុងទម្ងន់ចាប់ពី ២០គីឡូក្រាមឡើងទៅ |
10595 | - - ផ្សេងទៀត ៖ - - - ផ្សេងទៀត |
10596 | - - - ក្នុងកញ្ចប់មានទម្ងន់សរុបចាប់ពី២០គក្រ ឡើងទៅ |
10597 | - - - ផ្សេងទៀត |
10598 | - - - ក្នុងកញ្ចប់មានទម្ងន់សរុបចាប់ពី២០គក្រ ឡើងទៅ |
10599 | - - - ផ្សេងទៀត |
10600 | - - មិនមានបន្ថែមស្ករ ឬជាតិផ្អែមផ្សេងទៀត |
10601 | - - ផ្សេងទៀត |
10602 | - - ក្នុងសភាពរាវ ទោះជាបាន ឬមិនបានបង្ខាប់ក៏ដោយ |