ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Packaging Requirement
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
10603 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10604 ​​- ​​- ទឹកដោះសល់ពីបឺរ
10605 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10606 ​​- កាក​ទឹកដោះ និង​កាក​ទឹក​ដោះ​កែ​ច្នៃ ទោះ​បានឬមិនបានបង្ខាប់ ឬបន្ថែមស្ករ ឬសារជាតិផ្អែមផ្សេងទៀត
10607 ​​- ផ្សេងទៀត
10608 ​​- បឺរ
10609 ​​- ផលិតផលពីទឹកដោះសម្រាប់លាបលើនំប៉័ង
10610 ​​- ​​- ខ្លាញ់បឺរអានីដ្រូស
10611 ​​- ​​- ប្រេងបឺរ
10612 ​​- ​​- បឺររាវ
Next Entries
Old Entries