ឈ្មោះ តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម
ការពិពណ៌នា សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។
មតិយោបល់ ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ
Validity From 07/08/2007
Validity To 31/12/9999
Reference ប្រការ 17
Technical Code P61
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:18:24
Updated Date 2023-03-08 06:18:24
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម
Un Code 2300-Inspection requirement
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11494 - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត
11495 - គ្រាប់សណ្ដែកបារាំង
11496 - - សណ្ដែក បកសំបកចេញ
11497 - - -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
11498 - - - ផ្សេងទៀត
11499 - ទំញំងបារាំងអាស្ពារាហ្គាស
11500 - ផ្លែអូលីវ
11501 - ពោតផ្អែម
11502 - - ពន្លកទំពាំង
11503 - - -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
Next Entries
Old Entries