ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 23/06/2007 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:08 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:08 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Labeling Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Law on Standards of Cambodia |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11449 | - - ផ្សេងទៀត |
11450 | - ម្សៅអាហារមានម្សៅសាច់-បន្លែ... |
11451 | ដំឡូងឈើ និងប្រភេទដំឡូងឈើដែលផ្សំឡើងដោយមើម ឬមានលក្ខណៈ ប្រហាក់ប្រហែល ។ |
11452 | - -មានកាកាវ |
11453 | - - ផ្សេងទៀត |
11454 | - -អាហារកែច្នៃដែលបានពីបន្ទះម្សៅអាហារធញ្ញជាតិដែលនៅមិនទាន់លីង |
11455 | - - ផ្សេងទៀត |
11456 | - ស្រូវសាលីប៊ុលហ្គ័រ |
11457 | - - អាហារកែច្នៃពីអង្ករ រួមទាំងបាយ |
11458 | - - ផ្សេងទៀត |