ឈ្មោះ តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ
ការពិពណ៌នា អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
មានសុពលភាពចាប់ពី 23/06/2007
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:17:08
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:17:08
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Labeling Requirement
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ Law on Standards of Cambodia
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11459 - នំប៉័ងក្រិសប៍
11460 - នំប៉័ងខ្ញី និងនំប្រហាក់ប្រហែល
11461 - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម គ្មានកាកាវ
11462 - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម មានដាក់កាកាវ
11463 - - នំពុម្ព និង នំទ្រាប
11464 - -មិនមានបន្ថែមនូវស្ករ ទឹកឃ្មុំ ស៊ុត ខ្លាញ់ ហ្វ្រូម៉ា ឬផ្លែឈើ
11465 - - ផ្សេងទៀត
11466 - - នំំប៊ីស្គីធំមិនផ្អែម
11467 - - នំប៊ីស្គីមិនផ្អែមដទៃទៀត
11468 - - នំខេក
Next Entries
Old Entries