ឈ្មោះ តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ
ការពិពណ៌នា អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
Validity From 23/06/2007
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:08
Updated Date 2023-03-08 06:17:08
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation Law on Standards of Cambodia
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11469 - - នំប៉ាស្ដ្រី
11470 - -គ្រឿងផ្សំរបស់អ្នកដុតនំដែលគ្មានជាតិម្សៅ
11471 - -សម្បកថ្នាំនិងផលិតផលស្រដៀងនេះនៃប្រភេទសមស្របសម្រាប់ប្រើ ក្នុងឱសថសាស្រ្ត
11472 - - នំស្តើងៗ បន្ទះធ្វើពីម្សៅអង្ករសម្រាប់រុំ និងផលិតផលស្រដៀងគ្នា
11473 - - ផលិតផលអាហារដែលស្រួយឈ្ងុយឆ្ងាញ់ផ្សេងទៀត
11474 - - ផ្សេងទៀត
11475 - ត្រសក់ និងក្ដឹបត្រសក់
11476 - - ខ្ទឹមបារាំង
11477 - - ផ្សេងទៀត
11478 - -ចម្អិនដោយឡែកពីការចំហុយ ឬស្ងោរ
Next Entries
Old Entries