ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណឱ្យប្រើសញ្ញស្តង់ដារសម្រាប់ផលិតផល ឬ សំភារៈណាមួយ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាសុវត្ថិភាព និងដើម្បីទប់ស្កាត់ផលប៉ះពាល់ដែលបង្កគ្រោះថ្នាក់ ដែលអាចនឹងប៉ះពាល់ដល់សាធារណៈ វិស័យឧស្សាហកម្ម ឬសេដ្ឋកិច្ចជាតិ ប្រភេទណាមួយនៃផលិតផលឬប្រព័ន្ធដែលអនុលោមតាមស្តង់ដារនៅកម្ពុជា (ISC) បានអនុម័តដោយក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិនិងប្រកាសឱ្យប្រើដោយរដ្ឋមន្ត្រី |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B82 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:17 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:17 |
Status | publish |
Measure Type | Testing Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11459 | - នំប៉័ងក្រិសប៍ |
11460 | - នំប៉័ងខ្ញី និងនំប្រហាក់ប្រហែល |
11461 | - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម គ្មានកាកាវ |
11462 | - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម មានដាក់កាកាវ |
11463 | - - នំពុម្ព និង នំទ្រាប |
11464 | - -មិនមានបន្ថែមនូវស្ករ ទឹកឃ្មុំ ស៊ុត ខ្លាញ់ ហ្វ្រូម៉ា ឬផ្លែឈើ |
11465 | - - ផ្សេងទៀត |
11466 | - - នំំប៊ីស្គីធំមិនផ្អែម |
11467 | - - នំប៊ីស្គីមិនផ្អែមដទៃទៀត |
11468 | - - នំខេក |