ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណឱ្យប្រើសញ្ញស្តង់ដារសម្រាប់ផលិតផល ឬ សំភារៈណាមួយ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាសុវត្ថិភាព និងដើម្បីទប់ស្កាត់ផលប៉ះពាល់ដែលបង្កគ្រោះថ្នាក់ ដែលអាចនឹងប៉ះពាល់ដល់សាធារណៈ វិស័យឧស្សាហកម្ម ឬសេដ្ឋកិច្ចជាតិ ប្រភេទណាមួយនៃផលិតផលឬប្រព័ន្ធដែលអនុលោមតាមស្តង់ដារនៅកម្ពុជា (ISC) បានអនុម័តដោយក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិនិងប្រកាសឱ្យប្រើដោយរដ្ឋមន្ត្រី |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B82 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:17 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:17 |
Status | publish |
Measure Type | Testing Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11469 | - - នំប៉ាស្ដ្រី |
11470 | - -គ្រឿងផ្សំរបស់អ្នកដុតនំដែលគ្មានជាតិម្សៅ |
11471 | - -សម្បកថ្នាំនិងផលិតផលស្រដៀងនេះនៃប្រភេទសមស្របសម្រាប់ប្រើ ក្នុងឱសថសាស្រ្ត |
11472 | - - នំស្តើងៗ បន្ទះធ្វើពីម្សៅអង្ករសម្រាប់រុំ និងផលិតផលស្រដៀងគ្នា |
11473 | - - ផលិតផលអាហារដែលស្រួយឈ្ងុយឆ្ងាញ់ផ្សេងទៀត |
11474 | - - ផ្សេងទៀត |
11475 | - ត្រសក់ និងក្ដឹបត្រសក់ |
11476 | - - ខ្ទឹមបារាំង |
11477 | - - ផ្សេងទៀត |
11478 | - -ចម្អិនដោយឡែកពីការចំហុយ ឬស្ងោរ |