ឈ្មោះ | តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម |
ការពិពណ៌នា | សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ |
Validity From | 07/08/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 17 |
Technical Code | P61 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Updated Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម |
Un Code | 2300-Inspection requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11534 | - - - ផ្លែមៀន |
11535 | - - -ពីធាង ឫស និងផ្នែកផ្សេងទៀតដែលអាចបរិភោគបានរបស់រុក្ខជាតិ លើកលែងចេញនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើ |
11536 | - - - ផ្សេងទៀត មានបន្ថែមស្ករ ឬវត្ថុផ្អែម ឬស្រាផ្សេងទៀត |
11537 | - - - - ផ្សេងទៀត |
11538 | - - ត្រូវបានបង្កក |
11539 | - - មិនបង្កក ពីតំលៃគិតជាប្រិកស៍ មិនលើសពី ២០ |
11540 | - - ផ្សេងទៀត |
11541 | - - មិនបង្កក ពីតំលៃគិតជាប្រិកស៍ មិនលើសពី ២០ |
11542 | - - ផ្សេងទៀត |
11543 | - - មិនបង្កក ពីតំលៃគិតជាប្រិកស៍ មិនលើសពី ២០ |