ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10603 | - - ផ្សេងទៀត |
10604 | - - ទឹកដោះសល់ពីបឺរ |
10605 | - - ផ្សេងទៀត |
10606 | - កាកទឹកដោះ និងកាកទឹកដោះកែច្នៃ ទោះបានឬមិនបានបង្ខាប់ ឬបន្ថែមស្ករ ឬសារជាតិផ្អែមផ្សេងទៀត |
10607 | - ផ្សេងទៀត |
10608 | - បឺរ |
10609 | - ផលិតផលពីទឹកដោះសម្រាប់លាបលើនំប៉័ង |
10610 | - - ខ្លាញ់បឺរអានីដ្រូស |
10611 | - - ប្រេងបឺរ |
10612 | - - បឺររាវ |