ឈ្មោះ តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ
ការពិពណ៌នា អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
Validity From 23/06/2007
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:08
Updated Date 2023-03-08 06:17:08
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation Law on Standards of Cambodia
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10613 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10614 ​​- ​​- ហ្រ្វូម៉ា (មិនងំឬទុកមិនបានយូរ) រួមទាំងហ្រ្វូម៉ាធ្វើពីកាកទឹកដោះ
10615 ​​- ​​- ទឹកដោះកក
10616 ​​- ​​- ខ្ចប់ជាកញ្ចប់ មានទម្ងន់សរុបលើសពី ២០គីឡូក្រាម
10617 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10618 ​​- ហ្រ្វូម៉ាកែច្នៃ មិនកោសឬ មិនកិនជាម្សៅ
10619 ​​- ហ្រ្វូម៉ា​មាន​សរសៃ​ពណ៌​ខៀវ និង​ហ្រ្វូម៉ា​ផ្សេង​ទៀត​ដែល​មាន​សរសៃៗ ធ្វើ​ពី Penicillium roqueforti
10620 ​​- ហ្រ្វូម៉ាដទៃទៀត
10991 - ម្សៅស្រូវសាលី
10992 - ម្សៅមេស្លីន
Next Entries
Old Entries