ឈ្មោះ តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ
ការពិពណ៌នា អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
Validity From 23/06/2007
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:08
Updated Date 2023-03-08 06:17:08
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation Law on Standards of Cambodia
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10993 - ម្សៅពោត
10994 - -ម្សៅ​​អង្ករ
10995 - -ម្សៅ​​​អង្ក​រ​​​រ៉ៃ
10996 - - ផ្សេងទៀត
10997 -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និង​ម្សៅ​​គ្រើមៈ ​- - - ចុង​អង្ករ នៃស្រូវ​សាលី Durum ឬ hard semolina
10998 -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និង​ម្សៅ​​គ្រើមៈ - - - ផ្សេងទៀត
10999 - - ពីពោត
11000 - - - ពីមេស្លីន
11001 - - - ពីអង្ករ
11002 - - - ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries