ឈ្មោះ | ការតម្រូវអោយមានការចុះបញ្ជីជាចាំបាច់សម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្មនិងផលិតផលសិប្បកម្ម |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវភាពត្រឹមត្រូវក្នុងការបិទស្លាករោងចក្រ សហគ្រាស និងសិប្បកម្ម ផលិតករត្រូវតែចុះបញ្ជីផលិតផលរបស់ខ្លួនមុនពេលចូលទៅក្នុងទីផ្សារប្រទេសកម្ពុជា |
មតិយោបល់ | ការការពារអតិថិជននិងទប់ស្កាត់ការហូរចូលផលិតផលក្លែងក្លាយទៅក្នុងពាណិជ្ជកម្មប្រទេសកម្ពុជា |
Validity From | 31/01/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B81 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:00 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:00 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកចុះបញ្ជី |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីការចុះបញ្ជីផលិតឧស្សាហកម្ម |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Regulated Product License Registration | Procedure to obtain registration license for Regulated Product | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11624 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11625 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ១៥ % តែមិនលើសពី២៣% នៃចំណុះ |
11626 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11627 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11628 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល ៖ - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11629 | - - -ស្រា ៖ - - - - មានជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % នៃចំណុះ |
11630 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលដែលមានចំណុះលើសពី១៥% តែមិនលើសពី២៣% |
11631 | - - -ស្រា ៖ - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី២៣% |
11632 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11633 | - - -កិណ្ឌភេសជ្ជៈទំពាំងបាយជូរជាមួយការអប់ក្លិនដែលការពារ ឬទប់ដោយការបន្ថែមអាល់កុល : - - - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |