ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11634 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11635 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11636 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11637 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11638 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11639 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11640 | - ស៊ីដ្រ និង ភេសជ្ជៈធ្វើដោយទឹកដមផ្លែពែរ |
11641 | -ស្រាសាកេ |
11642 | - ស្រាតូឌី |
11643 | - ស្រាហ្សែនឌី |