ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11644 | -ផ្សេងទៀត រួមទាំងទឹកត្នោតជូរ : - -ស្រាអង្ករផ្សេងទៀត (រួមទាំងស្រាអង្ករមានជាតិថ្នាំ) |
11645 | -ផ្សេងទៀត រួមទាំងទឹកត្នោតជូរ : - - ផ្សេងទៀត |
11646 | - អេទីលអាល់កុលដែលមិនទាន់បំប្លែង ដោយមានកម្រិតជាតិអាល់កុលចំណុះ៨០% ឬលើសពីនេះ |
11647 | - -អេទីលអាល់កុលបំប្លែងរួចដែលមានជាតិគ្រឿងស្រវឹងខ្លាំង : - - - អេទីលអាល់កុលដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី៩០% |
11648 | - -អេទីលអាល់កុលបំប្លែងរួចដែលមានជាតិគ្រឿងស្រវឹងខ្លាំង : - - - ផ្សេងទៀត |
11649 | - - ផ្សេងទៀត |
11650 | - - ស្រាប្រែនឌី |
11651 | - - ផ្សេងទៀត |
11652 | ស្រាវីស្គី |
11653 | ស្រារ៉ូម និងស្រាផ្សេងទៀតបានពីការបិតមេនៃផលិតផលអំពៅ |