ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11654 | ស្រាសហ្ស៊ីន និងស្រាហ្សឺណែវ |
11655 | - ស្រាវុដកា |
11656 | - ស្រាយផ្អែមម៉្យាង និងស្រាផ្លែឈើ |
11657 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
11658 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
11659 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
11660 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
11661 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុល មិនលើស ៤០% |
11662 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៤០% |
11663 | - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ៥៧% |