ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
Validity From 28/12/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:16:55
Updated Date 2023-03-08 06:16:55
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11645 -ផ្សេងទៀត រួមទាំងទឹកត្នោតជូរ : - - ផ្សេងទៀត
11646 - អេទីលអាល់កុលដែលមិនទាន់បំប្លែង ដោយមានកម្រិតជាតិអាល់កុលចំណុះ៨០%​​ ឬ​លើសពីនេះ
11647 - -អេទីលអាល់កុលបំប្លែងរួចដែលមានជាតិគ្រឿងស្រវឹងខ្លាំង : - - - អេទីលអាល់កុលដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី៩០%
11648 - -អេទីលអាល់កុលបំប្លែងរួចដែលមានជាតិគ្រឿងស្រវឹងខ្លាំង : - - - ផ្សេងទៀត
11649 - - ផ្សេងទៀត
11650 - - ស្រាប្រែនឌី
11651 - - ផ្សេងទៀត
11652 ស្រាវីស្គី
11653 ស្រារ៉ូម និងស្រាផ្សេងទៀតបានពីការបិតមេនៃផលិតផលអំពៅ
11654 ស្រាសហ្ស៊ីន និងស្រាហ្សឺណែវ
Next Entries
Old Entries