ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Packaging Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11655 | - ស្រាវុដកា |
11656 | - ស្រាយផ្អែមម៉្យាង និងស្រាផ្លែឈើ |
11657 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
11658 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
11659 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស៤០% |
11660 | - - ស្រាថ្នាំសាមស៊ូរបស់ចិនផ្សេងទៀតដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស៤០% |
11661 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុល មិនលើស ៤០% |
11662 | - - ភេសជ្ជៈធ្វើពីម្នាស់ និងអារាកក៍ ដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៤០% |
11663 | - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ៥៧% |
11664 | - - ស្រាបៀរ និងភេសជ្ជៈស្រដៀងគ្នាដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើស ៥៧% |