ឈ្មោះ | ការតម្រូវអោយមានការចុះបញ្ជីជាចាំបាច់សម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្មនិងផលិតផលសិប្បកម្ម |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវភាពត្រឹមត្រូវក្នុងការបិទស្លាករោងចក្រ សហគ្រាស និងសិប្បកម្ម ផលិតករត្រូវតែចុះបញ្ជីផលិតផលរបស់ខ្លួនមុនពេលចូលទៅក្នុងទីផ្សារប្រទេសកម្ពុជា |
មតិយោបល់ | ការការពារអតិថិជននិងទប់ស្កាត់ការហូរចូលផលិតផលក្លែងក្លាយទៅក្នុងពាណិជ្ជកម្មប្រទេសកម្ពុជា |
Validity From | 31/01/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B81 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:00 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:00 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកចុះបញ្ជី |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីការចុះបញ្ជីផលិតឧស្សាហកម្ម |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Regulated Product License Registration | Procedure to obtain registration license for Regulated Product | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11644 | -ផ្សេងទៀត រួមទាំងទឹកត្នោតជូរ : - -ស្រាអង្ករផ្សេងទៀត (រួមទាំងស្រាអង្ករមានជាតិថ្នាំ) |
11645 | -ផ្សេងទៀត រួមទាំងទឹកត្នោតជូរ : - - ផ្សេងទៀត |
11646 | - អេទីលអាល់កុលដែលមិនទាន់បំប្លែង ដោយមានកម្រិតជាតិអាល់កុលចំណុះ៨០% ឬលើសពីនេះ |
11647 | - -អេទីលអាល់កុលបំប្លែងរួចដែលមានជាតិគ្រឿងស្រវឹងខ្លាំង : - - - អេទីលអាល់កុលដែលមានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី៩០% |
11648 | - -អេទីលអាល់កុលបំប្លែងរួចដែលមានជាតិគ្រឿងស្រវឹងខ្លាំង : - - - ផ្សេងទៀត |
11649 | - - ផ្សេងទៀត |
11650 | - - ស្រាប្រែនឌី |
11651 | - - ផ្សេងទៀត |
11652 | ស្រាវីស្គី |
11653 | ស្រារ៉ូម និងស្រាផ្សេងទៀតបានពីការបិតមេនៃផលិតផលអំពៅ |