ឈ្មោះ | តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ |
ការពិពណ៌នា | មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
Validity From | 13/03/2003 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា៨(៣) |
Technical Code | A33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Status | publish |
Measure Type | Packaging Requirement |
Legal/Regulation | អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11102 | ចំបើង និងសម្បកធញ្ញជាតិទោះជាចិញ្ច្រាំកិនឬពូតផ្ដុំ ជាដុំៗក៏ដោយ |
11103 | - ម្សៅគ្រើម និងម្សៅគ្រាប់ Lucerne (alfalfa) |
11104 | - ផ្សេងទៀត |
11105 | - ជ័រឈើArabic |
11106 | - - ជ័រ បេនចាមីន |
11107 | - - ជរ័ ដាមារ |
11108 | - - ជ័រកញ្ឆា |
11109 | - - ម្រក្សណ៍ |
11110 | - - ផ្សេងទៀត |
11111 | - - - ភុលវី អូពី |