ឈ្មោះ តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ
ការពិពណ៌នា មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
មតិយោបល់ ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៨(៣)
Technical Code A33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11112 ​​​​​​- ​​​​​​- ផ្សេងទៀត
11113 ​​​​​​- ​​​​​​- ពីដើម liquorice
11114 ​​​​​​- ​​​​​​- ពីដើម hops
11115 ​​​​​​- ​​​​​​- ​​​​​​- ចម្រាញ់ និងម្សៅធ្វើពីកញ្ឆា
11116 ​​​​​​- ​​​​​​- ​​​​​​- ជាតិចម្រាញ់ផ្សេងទៀតដែលជាឱសថ
11117 ​​​​​​- ​​​​​​- ​​​​​​- បន្លែ និងសារជាតិចម្រាញ់នៃពីរេត្រុម ឬពីឫសរុក្ខជាតិ ដែលមានជាតិរ៉ូតេនុន
11118 ​​​​​​- ​​​​​​- ​​​​​​- ម្រក្សណ៍ជប៉ុន ឬចិន (ធម្មជាតិ)
11119 ​​​​​​- ​​​​​​- ​​​​​​- ផ្សេងទៀត
11120 ​​​​​​- វត្ថុធាតុប៉ិចទិក ប៉ិចទីណាត និងប៉ិចតាត
11121 ​​​​​​- ​​​​​​- ជាតិខាប់ អាហ្កា​​​​​​- អាហ្កា
Next Entries
Old Entries