| ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់ការត្រួតពិនិត្យប្រភេទទំនិញ ដែលត្រូវពិនិត្យលើអនាម័យរុក្ខជាតិ |
| ការពិពណ៌នា | ការត្រួតពិនិត្យអនាម័យរុក្ខជាតិ នឹងត្រូវបានធ្វើឡើងនៅប៉ុស្តិ៍ព្រំដែនសម្រាប់ចុះបញ្ជីប្រភេទទំនិញដើម្បីការគ្រប់គ្រងដាច់ដោយឡែក។ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្សសត្វ និងបរិស្ថាន |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 18/05/2009 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | A84 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:54 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:54 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10204 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
| 10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
| 10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
| 10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
| 10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
| 10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
| 10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
| 10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
| 10213 | - សាច់ពពែ |